Меню
Shop
Additional
ТЕЛЕФОН

0883 600 002

00

Cart

Доставка

  • Доставката се извършва с куриер в рамките на 1-3 дни
  • Цената на доставка зависи изцяло от куриера и може да варира в определени случаи
  • Обикновено в нормални дни, доставката се извършва на следващия ден
  • Доставката се извършва в наша опаковка, запечатана в плик на доставчика.
  • Цената на доставката се поема от купувача. При поръчки над 100.00 лв, доставката се поема от нас.

Връщане на поръчка

какви са стъпките за да върнете поръчка

Връщане на поръчка при получаване, поради Рекламация по счупване

Ако получите повредена или счупена пратка, моля направете рекламацията пред куриера или служителя, който ви връчва пратката. Рекламации относно счупване или увреждане на закупени от стоки се приемат само ако те са направени при получаването на пратката, в присъствието на куриер или служител, особено в случай на счупване на продукти в пратката, при което се куриерът описва рекламацията в протокол.

Рекламация може да се направи и в рамките на 3 работни дни след получаването на пратката с куриер, когато рекламацията се отнася до срок на годност на продукта. Фирмата се ангажира със записването на рекламации в съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП.

Отмяна на поръчка по други причини

Ако вие забележите, че сте получили продукти, които не съответстват на описанието или на очакваните от вас параметри, то вие можете да откажете поръчката си до 14  дни от датата на заявяване в писмен вариант по електронна поща или на физически носител /хартия/. 

Закупената стока трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, неразпечатвана, с пълна окомплектовка и в добър търговски вид, съгласно описанието от производителя до 14 дни от заявяване на отказа от договор за поръчка в писмен вид по майл или на хартиен носител, като разходите за връщане са за сметка на купувача и се формират на база на услугата, предоставяна от избрания от купувача метод на връщане – куриерска услуга.

При невъзможност на продавача да предостави повторно на клиента поръчаната от него стока се задължава да предостави алтернативна такава или при несъгласие да възстанови заплатената сума, ако сумата е вече заплатена от купувача. Заплатената от клиента сума се възтановява по начина, по който е платена.

Майл за контакт с нас за връщане на поръчка: shop@bg-health.eu
Телефон за контакт с нас за връщане на поръчка: +359 889 555 750