Меню
Shop
Additional
ТЕЛЕФОН

0883 600 002

00

Cart

За Нас

Кои сме ние

BG Health е българска компания, която развива своята дейност в сферата на продажбите и дистрибуцията на хранителните добавки и всякакъв вид козметика. Нашият продуктов каталог обхваща над десет хиляди продукта на над петдесет световно известни производители на хранителни добавки и козметика.

Как работим

Ние не сме прекупвачи – продуктите ни се доставят директно от пъроизводителя. Поддържаме изключително близки взаимоотношения с фирмите производители и не набавяме продуктите през съмнителни канали за внос.Продуктите, които ще откриете при нас са натурални, с чисти субстанции. Всички наши продукти са сертифицирани и регистрирани в „Българска Агенция по безопасност на храните“.

Нашият екип

Ние от BG Health сме млад, ентусиазиран екип, който се стреми винаги да дава на своите клиенти най-високи стандарти на обслужване. Нашата цел е да постигнем приятелска и същевременно професионална атмосфера, за да можете вие да се чувствате комфортно в нашия магазин. Нашата мисия е да ви препоръчаме най-добрият продукт за вашите лични нужди, за да постигнете бързо и безпроблемно желаната промяна.