Колагенът и ползите от него

Има две основни причини, поради които приема на колаген може да бъде полезно. На първо място, тялото става по-малко ефективно в производството на колаген с напредване на възрастта. Смята се, че естественото производство на колаген в тялото намалява с напредването на възрастта и може да започне още в млада възраст, около 25-годишна възраст.
Второ, нашите хранителни предпочитания и модели са се променили с времето. Преди векове хората са използвали кости, бульон, органи и сухожилия, за да обогатят диетата си с цели животински източници на колаген. Днес все повече хора или гравитират към растителна диета, или, ако ядат месо, изхвърлят богатите на колаген части.
Тези два фактора могат да допринесат за дефицит на колаген, който може да доведе до различни признаци на стареене, вариращи от загрубяла, бледа кожа до по-малко гъвкавост и подвижност на ставите.

КАК ДЕЙСТВА КОЛАГЕНЪТ?

Добавянето на колаген е от полза за тялото по два начина: Той е биоактивен и снабдява тялото с ключови аминокиселини. Колагеновите пептиди действат като пратеници към клетките и задействат синтеза и реорганизацията на нови колагенови влакна, като по този начин поддържат структурите на кожата, костите и ставите.
Наред със своите биоактивни способности, колагеновите пептиди също така осигуряват на тялото специфичните аминокиселини, необходими за това. Консумацията на колагенови пептиди ще помогне за снабдяването на тялото с аминокиселини, необходими като градивни елементи за обновяване на тъкани, като кожа, кости и стави.

ЕТО САМО НЯКОЛКО ПРЕДИМСТВА, КОИТО ВИДЯХМЕ ОТ ЕЖЕДНЕВНИЯ ПРИЕМ НА КОЛАГЕН:

kolagen-za-piene-mnenia

  1. Сияеща кожа
  2. Младежки вид
  3. Здрави стави
  4. Подсилени кости

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ НАЧИН НА ЖИВОТ

Много от нашите формули са течни с много приятен плодов вкус, които може да се приема директно или са се разтваря моментално в течност. Те могат да се смесват във вода, напитки и смутита, което ги прави лесни за включване в каквато и да е диета.

КРАСОТА, КОЯТО ЗАПОЧВА ВЪТРЕ

И така, колагенът подобрява ли кожата ви? Колагенът помага за поддържане на кожата, като помага за възстановяване на влагата в кожата, подобрявайки еластичността, тонуса и жизнеността, които вече са във вас. Ние се стремим да предоставим естествени, лесни начини да забавим признаците на стареене и да ви помогнем да изглеждате и да се чувствате по-добре.

ЗА ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ

Нашите продукти помагат за поддържане на цялостното здраве, като ви помагат да се чувствате по-добре и да извлечете максимума от всеки ден. И както се оказва, хората не са непобедими, така че опазването и насърчаването на здравето на костите е основна полза от всеки продукт, който правим.

ПОСТИГНЕТЕ ВАШИТЕ ФИТНЕС ЦЕЛИ

Независимо дали искате да добавите допълнителни повторения към рутината си или още един километър към бягането си, колагенът ви помагат да се възстановите и да се представите по най-добрия начин от естествените способности на тялото ви. Ние заместваме това, което съвременната обработка на храни е премахнала от нашите диети, като възстановяваме и насърчаваме производството на колаген – от съществено значение за здравето на мускулите и връзките. Това ви помага да тренирате по-усърдно и по-дълго.

ПОЛЗИТЕ ОТ КОЛАГЕНА ЗА МЪЖЕТЕ

Колагенът за мъжете не действа много по-различно от колагена за жените, но мъжете често имат различни притеснения от жените. Тъй като ползите от колагена включват подпомагане на поддържането на здрава коса, някои мъже решават да добавят колаген към уелнес рутината си с надеждата да подобрят външния вид на косата.
Същото може да се каже и за здравето на ставите. Много мъже започват да научават за ползите които приема на колагена би им предоставил, след като са изпитали дискомфорт в ставите и колената. След като започнат да усещат дискомфорт, търсенето на подходящ продукт който да помогне за поддържане на здравето на ставите започва. Включвайки колаген в диетата, те откриват, че това е точния продукт, тъй като богатите на хранителни вещества храни не осигуряват достатъчно от аминокиселините, необходими на тялото, за да произвежда естествено колаген.

ДОБРЕ ЛИ Е ДА ПРИЕМАТЕ КОЛАГЕН ЕЖЕДНЕВНО?

Ние вярваме, че здравето започва с приема на колаген. Уелнесът не се случва за една нощ; в действителност това е процес, който изисква ангажираност, поради което препоръчваме да добавите колаген към ежедневието си. Така че, ако се чудите дали е добре да приемате колаген ежедневно, отговорът е да. Нашата колекция прави приема на колаген безпроблемно изживяване.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ЗА ДЕЙСТВИЕ НА КОЛАГЕНА?

Последователността е ключова, когато става въпрос за вашата колагенова рутина. Добавете колаген към вашето смути или се насладете като лека закуска за по-жизненост при последователна употреба.
Важна забележка: Тази статия е предоставена само за информационни и образователни цели. Той не е предназначен да бъде заместител на професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги търсете съвета на Вашия лекар или друг квалифициран медицински специалист с всякакви въпроси, които може да имате относно медицинско състояние. Вашият лицензиран медицински специалист може най-добре да ви предостави диагнозата и лечението на всяко медицинско състояние и да ви помогне да решите дали хранителната добавка ще бъде полезно допълнение към вашия режим.

Специални предложения